Одесит намагався виїхати до Молдови з підробленими документами з інтернету за 8,5 тисяч доларів

0 коментарів 10827 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі поліцейські спільно з прикордонниками затримали чоловіка, який намагався покинути країну, володіючи підробленими документами про непридатність до військової служби. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


За інформацією від представників правоохоронних органів, одесит, “озброївшись” підробленими тимчасовим посвідченням військовозобов’язаного та довідкою ВЛК, намагався за допомогою автобуса виїхати за межі країни, спрямовуючись до Кишинева.

Зазначено, що під час паспортного контролю на пункті пропуску «Маяки-Удобне-Паланка» працівники Держприкордонслужби виявили ознаки підробки у документах, що надав їм громадянин. Після цього на місце була викликана слідчо-оперативна група поліції, яка вилучила сумнівні документи та направила їх на експертизу.

За результатами попереднього розслідування встановлено, що чоловік замовив підроблені документи через Інтернет від невстановленої особи, перерахувавши за це 8,5 тисяч доларів США. Зазначено також, що слідчі продовжують розслідування для встановлення особи, яка виготовила фіктивні документи.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років за вчинення низки кримінальних правопорушень, пов’язаних з намаганням перетнути кордон за допомогою підроблених документів, та пособництво у їх виготовленні.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x