Молодь Тарутинської громади заохотили за успіхи грошовими сертифікатами

0 коментарів 10908 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 28 березня, на початку засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, селищний голова Сава Чернєв вручив подарункові грошові сертифікати молодим представникам громади за їхні високі досягнення в освіті та спорті. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


Молоде покоління Тарутинської громади вразило значними досягненнями як у навчанні, так і у спорті, відзначаючись на обласному та Всеукраїнському рівнях. Учні шкіл та вихованці Тарутинської спортивної школи достойно представляють громаду на різноманітних змаганнях.

Возможно, это изображение 3 человека и текст

Сертифікатами нагородили:

  • Лазарева Олександра, учня 11 класу Виноградівського ліцею, який здобув перемоги на обласних предметних олімпіадах з української мови, біології, географії, історії та болгарської мови у 2023-2024 навчальному році;
  • Ільєва Олександра, вихованця Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи, за друге місце у Чемпіонаті України з вільної боротьби серед юнаків;
  • Казанжі Георгія, також вихованця Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи, за друге місце у Чемпіонаті України з вільної боротьби серед молоді;
  • Мельника Олександра, ще одного вихованця Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи, за перше місце у Чемпіонаті України з боксу серед школярів.

Возможно, это изображение 2 человека и текст

Сертифікати також були вручені тренерам Тарутинської ДЮСШ, наставникам, які допомагали у підготовці переможців: Калаку Григорію Семеновичу та Попову Олександру.

Возможно, это изображение 2 человека и текст

Варто відзначити, що сертифікати Ільєва Олександра та Казанжи Георгія отримали їх мами, оскільки хлопці зараз перебувають на тренувальних зборах.

Возможно, это изображение 2 человека и текст

Селищний голова, Сава Чернєв, висловив свою подяку молоді за вражаючі досягнення та активну діяльність, щиро побажавши їм впевнено йти до досягнення своїх мрій. Слова вдячності також лунали на адресу наставників молодих талантів.

Возможно, это изображение 3 человека и текст

Возможно, это изображение 3 человека

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x