Поліція затримала мешканця Одеси, коли той продавав зброю

0 коментарів 11853 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Дві гранати із запалами зловмисник збув малознайомому чоловіку за чотири тисячі гривень. Співробітники відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 затримали правопорушника на одній з вулиць Приморського району міста відразу після продажу небезпечних предметів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


Слідчі разом зі спеціалістами управління вибухотехнічної служби поліції вилучили з незаконного обігу два корпуси ручної осколкової гранати “Ф-1” та запали до них типу “УЗРГМ”, які, за попередніми висновками фахівців, відносяться до категорії бойових припасів. Крім того, правоохоронці вилучили у фігуранта гроші, які він отримав під час незаконної угоди.

В ході проведення обшуку за місцем мешкання правопорушника поліцейські виявили пістолет та більше двохсот патронів різного калібру. Вилучене слідчі скерували на експертизу, яка визначить належність виявленого до категорії бойових припасів та вогнепальної зброї. Канал потрапляння боєприпасів до фігуранта поліцейські встановлюватимуть в ході розслідування.

На теперішній час нами зібрано достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомлено фігуранту про підозру у носінні, зберіганні, придбанні та збуті боєприпасів без передбаченого законом дозволу. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі ми клопочемо в суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою“, – повідомив заступник начальника територіального підрозділу поліції Павло Гавришко.

Нагадаємо, що згідно з частиною 3 статті 263 ККУ, не підлягає кримінальній відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Поліція затримала мешканця Одеси, коли той продавав зброю

Поліція затримала мешканця Одеси, коли той продавав зброю

Поліція затримала мешканця Одеси, коли той продавав зброю Поліція затримала мешканця Одеси, коли той продавав зброю

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x