Очільник Ізмаїльської РДА дав брифінг – коротко про найголовніше

0 коментарів 15012 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями відбувся брифінг начальника Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіона Абашева. Під час заходу голова району розповів детальну інформацію з різних сфер життя району. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську районну державну адміністрацію.

Під час заходу Родіон Абашев розповів про те, як Ізмаїльський район допомагає Збройним Силам України, і що пріоритетом для громад Ізмаїльського району є підтримка Збройних сил України. В цілому ж, на підтримку ЗСУ протягом 2023 року громадами було витрачено 80,6 млн грн, на 2024 рік вже передбачено 70,75 млн.

Очільник також доповів про те, як проходить опалювальний сезон в Ізмаїльському районі: незважаючи на масові терористичні атаки з боку російської федерації, цьогорічний опалювальний сезон проходить без відключень електроенергії. Всі об’єкти життєзабезпечення оснащені генераторами, необхідним запасом палива та забезпечені твердим паливом.

Торкаючись теми капітального ремонту автомобільних доріг в Ізмаїльському районі, очільник району зазначив, що для безпеки дорожнього руху, своєчасного надання екстреної медичної допомоги населенню, проїзду аварійно-рятувальних служб, а також застосування пасажирського автобусного сполучення та безпечного перевезення учнів до опорних навчальних закладів шкільними автобусами плануються роботи з відновлення проїзду на автомобільних дорогах Ізмаїльського району та спорудах на них.

Також начальник Ізмаїльської РВА розповів про те, як проходять заходи з мобілізації на території Ізмаїльського району: завдяки постійній координаційній роботі заходи мобілізації людських і транспортних ресурсів у районі тривають за визначеним планом.

Він також додав, що бронювання військовозобов’язаних в Ізмаїльському районі, під час дії воєнного стану є вкрай необхідним для підприємств, які є критично важливими для функціонування економіки країни, які забезпечують сталість медицини, освіти, житлово-комунального господарства та критичної інфраструктури.
Очільник Ізмаїльської РДА дав брифінг - коротко про найголовніше
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x