Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок

0 коментарів 22140 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Урочистості, присвячені 8 Березня, відбулись сьогодні в залі Центру культури та дозвілля Болградської міської ради, де зібралося чимало жінок Болградщини різних професій та віку. На заході побувала й журналістка «Бессарабії INFORM».


«Жінка-весна» – так називалася концертна програма, яку підготували працівники культури та в якої взяли участь артисти Болграду – танцюристи, музиканти, співаки.

Насичений різними яскравими номерами захід переплітався із церемонією нагородження представниць прекрасної половини Болградського району.

Завітавши з робочим візитом до Болграда, з Міжнародним жіночим днем привітав заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський. Він також відмітив нагородами Одеської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня жінок, які щоденно вносять свій вагомий вклад у розвиток Болградського району.

З найкращими словами побажань та вдячності до жінок Болградщини також звернулися голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв та Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

«Саме за Батьківщину, Україну, Матерів, дітей вже третій рік поспіль мужньо борються не тільки наші захисники, а й тисячі захисниць. Інші жінки підтримують наших воїнів у тилу – збирають допомогу, готують їжу, допомагають доглядати за пораненими та багато інших добрих справ. Я щиро дякую вам за те, що ви завжди поруч з нами та своєю повсякденною роботою примножуєте добру славу нашого міста, нашої громади та наближаєте Перемогу», – зазначив у своїй промові Сергій Димитрієв.

Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок Напередодні 8 Березня: сьогодні в Болграді вітали жінок

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x