На випадок блекаутів: медзаклади Одещини отримають потужні генератори

0 коментарів 13635 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До українських лікарень, центрів первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторій, перинатальних центрів та онкологічних диспансерів надійдуть генератори потужністю 10,8-240 кВТ для безперебійної роботи за умов можливих відключень електроенергії. Серед регіонів, які отримають обладнання, – Одещина. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Міністерство охорони здоров’я.


У МОЗ зазначили, що, враховуючи постійні атаки та обстріли росії енергетичної інфраструктури України, забезпечення закладів охорони здоров’я генераторами дасть змогу лікарням працювати безперебійно за будь-яких критичних умов.

“Таке обладнання здатне забезпечити повноцінну роботу медзакладів в умовах знеструмлення. Генератори спрацьовуватимуть автоматично у разі аварійного відключення електроенергії та постачатимуть напругу в мережу”, – йдеться у повідомленні.

Наразі процес постачання обладнання до медзакладів України триває відповідно до актуальних потреб кожної області.

У міністерстві також нагадагали, що наразі медзаклади України забезпечені 11 139 генераторами, які будуть автоматично спрацьовувати в разі надзвичайних ситуацій.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x