Через блокування домену UKR.NET недоступні стрічка новин та пошта: що кажуть у компанії

0 коментарів 15390 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Реєстратор доменних імен Network Solutions у ніч проти 7 березня раптово заблокував домен UKR.NET. В результаті Інтернет-користувачам стали недоступні стрічка новин UKR.NET та електронна пошта @UKR.NET. Про це Ukr.net. повідомив у своєму Telegram.


Вказано, що реєстратор заблокував домен без попередження. Це сталося о 01:35. Компанії не вдалося розв’язати проблему через службу підтримки реєстратора.

“Сподіваємось, що ми зможемо отримати більше інформації та з’ясувати причини й обставини блокування з початком робочого дня офісу американської компанії-реєстратора”, – йдеться в повідомленні.

Однак в українському порталі висловили сподівання, що зможуть отримати більше інформації та з’ясувати причини й обставини блокування з початком робочого дня офісу американської компанії-реєстратора.

Також представники порталу Ukr.net звернулися з проханням по допомогу до надзвичайного і повноважного посла України в США Оксани Маркарової.

«Нам прикро, що мільйони українських користувачів, які щодня читають новини на порталі UKR.NET та користуються поштою @UKR.NET, не можуть цього зробити зараз. Ми робимо все можливе, щоб відновитись. В цьому нам допомагають багато небайдужих людей», – уточнюють в компанії.

Станом на 12:00 стрічка новин порталу та пошта досі недоступні для користувачів. В Ukr.net запевняють, що роблять все можливе для відновлення.

«Ми впевнені – ці складнощі тимчасові, і незабаром пошта @UKR.NET і новинна стрічка на порталі UKR.NET знову запрацюють», – зауважили в Ukr.net.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x