Жительці Кілії загрожує позбавлення волі за ДТП із смертельним наслідком – поліція завершила розслідування

0 коментарів 17091 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За фактом ДТП зі смертельним наслідком, що сталася 14 жовтня минулого року на вулиці Поліни Осіпенко у місті Кілія, поліцейські взяли під варту місцеву мешканку. Жінці, яка керувала легковиком “Daewoo”, загрожує позбавлення волі через порушення ПДР, що призвело до смерті людини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


Як вже писала “БІ”, водійка була неуважною і допустила наїзд на пішохода, який перебував на проїзній частині. Незважаючи на те, що потерпілому надали допомогу медики, він помер у лікарні через отримані травми. Зазначимо, що очевидиця  автопригоди стверджувала, що водійка все ж виходила до постраждалого.

Жінка після пригоди залишила місце події, проте була швидко затримана правоохоронцями поблизу свого будинку поруч із пошкодженим автомобілем. Перевірка на стан сп’яніння виявила, що вона була тверезою.

Після завершення досудового розслідування поліцейські висунули обвинувачення жінці за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. За цим злочином їй загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

“Вкотре наголошуємо учасникам дорожнього руху на необхідності неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Порушення цих правил може мати серйозні наслідки, включаючи травми та загибель людей”, – підкреслили в поліції.

Правоохоронці закликають водіїв бути уважними на дорозі, враховувати дорожню обстановку та не відволікатися від керування транспортними засобами.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x