ДТП з автоледі-втікачкою та постраждалим в Кілії: з’явився свідок

0 коментарів 183168 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Дорожньо-транспортна пригода, яка сталася 14 жовтня в Кілії на вулиці П.Осипенка, обростає новими обставинами. З’явилася очевидиця, яка стверджує, що водійка все ж виходила до постраждалого. Окрім цього, відомо, що на місці події були перехожі, які не дочекалися правоохоронців. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Нагадаємо, подія сталася у суботу, 14 жовтня, близько 23 години. Водійка Daewoo Matiz рухалася вулицею, не помітила чоловіка, який, попередньо сидів навприсядки на краю дороги, та вдарила його боковою частиною автомобіля, у результаті чого він отримав травму голови. Злякавшись, жінка полишила місце пригоди. Наступного дня завдяки відеозаписам з вуличних камер її особу встановили поліціянти, яким вона зізналася у тому, що сталося. Чоловіка спочатку доставили до Кілійської багатопрофільної лікарні, а у понеділок через гематому в голові перевели до медзакладу міста Одеси.

Також стало відомо, що погіршилися прогнози відносно стану потерпілого. Гематома сходить повільно, отже потерпілого будуть оперувати. Наразі втішних прогнозів щодо його одужання мало.

Тим часом родичі чоловіка шукають хлопців, які, зі слів сусідки, що викликала поліцію, були на місці події, та могли б пролити більше світла на обставини ДТП.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x