За два вкрадених котла і змішувач одесит може отримати вісім років тюрми: чоловік незабаром постане перед судом

0 коментарів 9396 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині чоловік вночі обікрав будинок, чим завдав збитків потерпілому більш ніж на 65 тисяч гривень. Правопорушнику повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Житель села Прилиманське звернувся до поліції із заявою про те, що навідався до свого недобудованого приватного будинку та виявив пошкоджені вхідні двері. З приміщення зникли два нових опалювальних котла і система термостатичного змішування води.

Поліцейські встановили, що до крадіжки причетний житель Одеси.

З’ясувалося, що зловмисник вночі на автомобілі приїхав до чужого маєтку і проник на його територію через недобудований паркан. Пошкодивши металопластикові двері та потрапивши до будинку, він привласнив газовий та електричний котли й термостатичний змішувач. Сума збитків склала понад 65 тисяч гривень.

Термозмішувач поліцейські виявили у правопорушника вдома, а котли він встиг до того часу продати на ринку. Їх місцезнаходження правоохоронці також встановили.

«Ми вилучили в якості речових доказів все викрадене майно. А фігуранту під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, поєднаній з проникненням у приміщення та вчиненій в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від пʼяти до восьми років. В суді ми клопотатимемо про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», – повідомив старший слідчий територіального підрозділу поліції Роман Ратушняк.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x