В Білгород-Дністровському районі поліцейські зупинили цикл домашнього насильства – на місцевого жителя чекає суворе покарання

0 коментарів 10611 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгород-Дністровському районі поліцейські вжили рішучих заходів щодо подолання домашнього насильства. Після тривалого періоду систематичних знущань над колишньою цивільною дружиною, житель одного із сіл району був відправлений на лаву підсудних. Про це, з посиланням на ГУНП, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За даними слідства, чоловік намагався підірвати психологічний стан своєї колишньої дружини через постійні сцени конфліктів та образи, часто приходячи до неї у нетверезому стані. Підставою для такої поведінки стало незадоволення тим, як жінка виховувала їхню спільну неповнолітню доньку.

Потерпіла звернулася до правоохоронців з проханням припинити насильство. Декілька разів поліцейські складали адміністративні матеріали з покаранням у вигляді штрафу, але чоловік не припиняв тероризувати жінку.

Після того як домашнє насильство набуло систематичного характеру, поліцейські розпочали кримінальне провадження. Згідно з твердженням т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуарда Коломійця, після зібрання достатньої кількості доказів обвинуваченому висунули звинувачення у вчиненні правопорушення.

«Зібравши достатньо доказів, ми висунули фігуранту обвинувачення у вчиненні домашнього насильства, а саме в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо особи, з якою обвинувачений перебував у сімейних відносинах, що призводить до психологічних страждань й погіршення якості життя потерпілої. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років. Слідство завершено, і обвинувальний акт скеровано до суду. Досудове розслідування тривало під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури».

Поліція закликає всіх, хто став свідком домашнього насильства, негайно звертатися за допомогою до правоохоронних органів, щоб запобігти подальшим протиправним діям. Додаткову психологічну та юридичну підтримку можна отримати через безкоштовні гарячі лінії.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x