Щоб подолати польський кордон, УДП направило пропозиції з перевезення найбільшим експедиторам автомобільних вантажоперевезень

0 коментарів 395361 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Зважаючи на ситуацію, яка розгорнулась у польсько-українських пунктах пропусків, і блокування поляками українських вантажівок, фактично – з блокуванням західного кордону, – Українське Дунайське Пароплавство виступило з пропозицією перенаправити вантажі, які перевозились у країни ЄС вантажівками, на річковий транспорт. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на керівника УДП Дмитра Москаленко.


Задля цього фахівці компанії вже розробили три лінії для баржевих караванів:
– Україна – Галац: найбільш швидкий маршрут для перекидання вантажу через західний кордон до країн ЄС. З огляду на велику відстань, річковий караван може здійснювати 5-7 рейсів до Галацу на місяць. Тож, термін доставлення контейнерів складає лише кілька днів.

– Україна – Регенсбург: маршрут дозволяє доставити вантаж у Німеччину, в найближчу точку до основного ринку споживання українського експорту. Або в будь-який порт на Середньому та Верхньому Дунаї. Але тривалість рейсу довше, ніж у випадку доставлення в Галац.

– Україна – Констанца: доставка вантажу в один з найбільших європейських морських портів, з можливістю подальшого експорту в будь-яку точку світу.

Пароплавство ще планує виставити на контейнерні лінії додаткові баржеві каравани, які щомісяця забезпечать доставку 2,1 тис. TEU до Регенсбургу (Німеччина) або 5,9 тис TEU до Констанци (Румунія).

Москаленко також зазначив, що УДП може працювати контейнерами TEU/FEU, а ще рефконтейнерами.

Тож, річкові перевезення лише флотом УДП є альтернативою 2-5 тисячам вантажівок“, – підкреслив керівник УДП.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x