По дванадцять тисяч гривень отримують сім’ї та діти загиблих (померлих), полонених, зниклих безвісти учасників АТО, що проживають на території Болградської громади

0 коментарів 16983 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Виконком Болградської міської ради ухвалив ще один Порядок надання і розміри виплат, які здійснюються щопівроку, сім’ям загиблих (померлих) учасників АТО, сім’ям захоплених в полон або оголошених зниклими безвісти військових, зокрема співробітників правоохоронних органів, які брали участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України, та дітям до досягнення 18-річного віку, що зареєстровані та проживають на території Болградської територіальної громади. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Згідно з документом розмір соціальних виплат для зазначеної категорії громадян становить 6000 грн щопівроку. Всього 12000 грн на рік. Перша частина виплачуватимуться – до 1 травня, друга – до 1 листопада поточного року.

Розмір виплати може переглядатися виконавчим комітетом Болградської міської ради в міру потреби, але не частіше одного разу на рік.

Але є й причини для відмови у наданні грошової допомоги. Це – неповний пакет документів, що підтверджують підстави щодо надання соціальної виплати. А також звернення громадянина, який не є мешканцем та не зареєстрований на території Болградської територіальної громади та не має статусу внутрішньо переміщеної особи, що зареєстрована на території Болградської територіальної громади.

Додамо, що надавати документи потрібно у КУ «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради, за адресою: м. Болград, вул. Поштова, 39.

Нагадаємо, нещодавно «БІ» розповідало про те, що в цьому році Болградська міська рада продовжить надавати матеріальну допомогу «чорнобильцям».

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x