Ізмаїл з робочим візитом відвідав заступник керівника Одеської ОДА Сергій Кропива

0 коментарів 31509 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 1 лютого, в місто на березі Дунаю приїхав заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Кропива, який під час візиту ознайомився з роботою виробничо-перевантажувальних комплексів державного підприємства «Ізмаїльський морський торговельний порт» та провів нараду з представниками стивідорних компаній, які працюють в Ізмаїльському та Ренійському портах. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську райдержадміністрацію.


У нараді, яка також мала місце, взяли участь директор департаменту морегосподарського комплексу, транспортної інфраструктури та звʼязку Одеської ОДА Олександр Гайдук, перший заступник голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Сергій Проданов, заступниця голови ІРДА Ірина Холостенко, директор ДП «ІЗМ МТП» Віталій Левченко, начальник Ізмаїльської філії ДП «АМПУ» Вʼячеслав Істомін, начальник Ренійської філії ДП «АМПУ» Сергій Гусаков, керівник ТОВ «Річковий порт «Орлівка» Віталій Нікула та ін.

Під час наради були озвучені нагальні проблеми портової галузі цього регіону, вірогідні шляхи їх вирішення, можливість залучення міжнародних партнерів, плани розвитку портової та припортової інфраструктури, покращення стану автошляхів. Учасники приділили увагу також захисту обʼєктів портової інфраструктури, мобілізації та бронюванню працівників.

За словами Сергія Кропиви, для Одеської обласної державної адміністрації важливий сталий розвиток Дунайської портової інфраструктури, бо це – фінансова складова не тільки Ізмаїльського району, а всієї області і країни.

Ми не ставимо в пріоритет Велику Одесу чи Ізмаїл. Ми говоримо щодо того, щоб стратегія відновлення і розвитку Одеської області відбувалась таким чином, щоб вся портова інфраструктура нашої області розвивалась однаково“, – зазначив Сергій Васильович.

За підсумками 2023 року у військових умовах портами України перевантажено близько 62 млн тонн вантажів, з яких Дунайські порти перевантажили 32 млн тонн, що перевищує рекордні показники 2022 року.

Як було зазначено, у поточному році продовжиться спільна робота задля подальшого збільшення вантажообігу та покращення роботи портів.

Ізмаїл з робочим візитом відвідав заступник керівника Одеської ОДА Сергій Кропива
Ізмаїл з робочим візитом відвідав заступник керівника Одеської ОДА Сергій Кропива
Ізмаїл з робочим візитом відвідав заступник керівника Одеської ОДА Сергій Кропива
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x