Запхав дитину у катафалк, щоб висадити у Молдові ухилянта: аккерманські прикордонники зупинили попа-перевізника

0 коментарів 22572 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Білгород-Дністровського загону, патрулюючи транзитну ділянку автодороги «Одеса-Рені», зупинили катафалк, керований 45-річним священнослужителем Української Православної Церкви. Виявилося, що клірик намагався нелегально переправити через кордон чоловіка з використанням неповнолітньої особи та катафалку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Держприкордонслужбу.


Виявилося, що священник мав намір нелегально переправити чоловіка з Луганщини через кордон у Молдову, використовуючи цей макабричний спосіб. Щоб уникнути проблем з правоохоронними органами та зберегти кількість пасажирів на виїзді з транзитної дороги, водій приховав неповнолітнього, 10-річного хлопчика під відрами, шинами та ковдрою у катафалку – сина одного з місцевих мешканців.

Після виявлення порушення прикордонники повернули дитину батькам та склали протокол про адміністративне правопорушення проти священнослужителя за статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу передано до суду.

Повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», також направлено до поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x