Вбитою, яку знайшли на березі Дунаю в Ізмаїлі, виявилася школярка – підозрюють її однокласницю. Подробиці

0 коментарів 577071 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Встановлено обставини страшного злочину в місті Ізмаїл, який був виявлений вчора, 6 січня. Обгорілою жінкою, тіло якої знайшли на узбережжі Дунаю, виявилася 14-річна дівчинка, учениця однієї зі шкіл міста. У її вбивстві обгрунтовано підозрюють однокласницю. Дівчата дружили. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.


Відомо, що тіло дівчини знайшли на узбережжі річки по вулиці Нахімова. Вона лежала на простирадлі. Поряд знаходився мобільний телефон, сірники та пляшка звичайної олії.

Під час поверхневого огляду в районі серця експерти знайшли два колото-різаних поранення.

Найбільший шок чекав слідчу групу, коли виявилося, що це не 30-річна жінка, як було приблизно оцінено, а 14-річна дівчина, учениця міської школи.

З місця події вилучили кілька речових доказів, зокрема телефон, обгорілий ніж, пляшку з-під олії, сірники, запальничку та особисті речі жертви.

Зібравши докази, поліціянти змогли оперативно затримати підозрювану – однокласницю померлої, яка одразу зізналася у скоєному.

За її словами, вона помстилася “подрузі” за те, що дівчина скоювала дрібні крадіжки, коли приходила в гості до неї.

Попередньо виявлено, що у цей день підозрювана заздалегідь підготувалася до скоєння вбивства – взяла з собою покривало, пляшку олії, запальничку, зав’язала “подрузі” очі, сказавши, що приготувала сюрприз, попросила лягти на покривало, після чого завдала удари ножем в область серця.

Наостанок школярка облила померлу олією та підпалила, після чого пішла.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x