В Ізмаїлі в результаті пожежі будинку загинула пенсіонерка

0 коментарів 17739 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 9 січня, о п’ятій годині вечора рятувальна служба отримала повідомлення про загоряння житлового будинку в місті Ізмаїл на вулиці Героїв Азовсталі. На місці події виявлено труп господарки будинку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на прес-службу Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області.


Жертвою цієї трагедії стала 72-річна пенсіонерка, господиня будинку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення господаркою. За попередніми даними, ліжко було приставлене впритулок до дзеркала печі, що призвело до загоряння. Вогонь швидко розповсюдився, знищивши меблі та домашнє майно на площі 20 квадратних метрів.

В Ізмаїлі в результаті пожежі будинку загинула пенсіонерка

На місці події працювали бригади слідчо-оперативної групи, швидкої допомоги, електричної мережі та газового господарства. Житловий будинок, з пічним опаленням та електрикою, стіни якого були саманні, а дах викладений шифером на дерев’яному риштуванні, отримав серйозні збитки. За попередніми підрахунками, завдані збитки становлять 10 тисяч гривень. Однак вдалося врятувати самий будинок, оцінений на суму 35 тисяч гривень.

Проте жодних коштів не вартує людське життя, яким поплатилася бабуся за свою недбалість. Причини її смерті наразі встановлюються. Рятувальники та правоохоронні органи продовжують розслідування цієї трагічної події.

В Ізмаїлі в результаті пожежі будинку загинула пенсіонерка

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x