В Ізмаїлі пішла з життя колишня очільниця відділу освіти Тамара Іванівна Чернявська

0 коментарів 72333 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі на 79-му році пішла з життя Тамара Іванівна Чернявська – відомий Вчитель, талановитий керівник освіти міста, великий патріот, порядна та щира людина. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову Андрія Абрамченка.


Як розповів мер Ізмаїла, все своє життя Тамара Іванівна присвятила освіті, була справжнім професіоналом, любила своє місто і прагнула зробити його кращим.

Тамара Іванівна працювала вчителем хімії у сільській школі, заступником директора школи з навчально-виховної роботи, директором школи №9, начальником Ізмаїльського міського відділу освіти.

“Робота Тамари Іванівни Чернявської у міському відділі освіти збіглася з радикальною реформою загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. За її безпосереднього керівництва у місті запроваджувалися передові інноваційні педагогічні технології, програми «Рівний – рівному», «Діалог», «Громадська освіта», втілювалися в життя освітні міжнародні програми «Партнерство в освіті», «Відмінники освіти у викладанні іноземної мови», «Світові зв’язки», формувалися навчальні заклади нового типу”, – поділився спогадами про педагогиню Андрій Абрамченко.

Багаторічна плідна праця Тамари Іванівни Чернявської була відзначена багатьма заслуженими нагородами, серед яких – Почесна грамота Верховної Ради України, звання «Заслужений працівник освіти України», численні нагороди Міністерства освіти і науки України, Одеської обласної державної адміністрації, Ізмаїльського міського голови.

“Тамара Іванівна ніколи не залишалася байдужою до чужих справ та надавала посильну допомогу всім, хто до неї звертався. Ми поважаємо і будемо пам’ятати її як педагога-наставника, талановитого керівника, великого патріота, порядну та щиру людину. Дуже прикро і боляче втрачати людей, які своєю працею віддавали себе громаді… Для громади нашого міста Тамара Іванівна Чернявська завжди була та залишиться прикладом патріотизму і служіння своїй Батьківщині. Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету, громади нашого міста висловлюю щирі співчуття родині Тамари Іванівни. Сумуємо разом з Вами”, – висловив співчуття рідним Тамари Іванівни мер Ізмаїла.

Світла пам’ять Тамарі Іванівні Чернявській!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x