В Арцизькому ЦНАПі прозвітували за минулий рік та анонсували нові можливості у новому

0 коментарів 13257 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Центр надання адміністративних послуг Арцизької громади протягом 2023 року надав громадянам 16 564 послуги. Найбільш популярними були реєстрація місця проживання, видача витягів про місце проживання та відомостей про склад осіб, витягів з реєстру нерухомого майна, надання соціальних послуг (субсидії, допомоги, пільги), видача документів дозвільного характеру, а також витягів з ДЗК. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Арцизьку міську раду. 


Зокрема протягом 2023 року відділ «Центр надання адміністративних послуг» надав:
· 5 985 послуг щодо реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання та видачі довідок;
· 5 179 послуг реєстрації речового права;
· 1 196 адміністративних послуг соціального характеру, (пільги – 168, дитячі – 556, субсидія – 401, довідка ВПО – 48, зняття з ВПО – 20, верерани – 2, будинок інтернат – 1);
· 586 послуг реєстрації юридичних та фізичних осіб;
· 321 послуга вклейки фото 25, 45 років;
· 184 звернень до відділу Держгеокадастру;
· 39 звернень для отримання документів дозвільного характеру та 23 звернення до відділу архітектури та житлово-комунального господарства.

Окрім цього, відділом видано:
· 2322 безплатних витягів з реєстру нерухомого майна,
· 322 посвідчення батькам та дітям з багатодітної родини,
· 112 довідок з реєстрових книг.

Також у 2023 році було надано 9138 адмінпослуг завдяки віддаленим робочим місцям адміністратора ЦНАП, які працюють у 9 старостинських округах громади.

За результатами роботи ЦНАПу минулого року до міського бюджету надійшло майже 809 тис. грн адміністративного збору.

“ЦНАП постійно працює над розширенням спектра послуг та поліпшенням якості обслуговування громадян”, – зауважують у міськраді.

Так, у 2023 році Арцизька міська рада за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ отримала мобільний офіс – портативне робоче місце адміністратора ЦНАП. Це комплект сучасної портативної техніки, який дозволяє у форматі віддаленого робочого місця здійснювати повноцінне надання адміністративних послуг за місцем перебування громадян.
За 2023 рік надано 7 адміністративних послуг за допомогою цього обладнання.

У березні 2023 року Арцизька міська рада придбала станцію з оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Таку ж станцію за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ отримали для роботи у віддаленому робочому місці адміністратора у старостинському окрузі с. Виноградівка. На сьогодні готуються усі необхідні документи для підключення станцій та отримання відповідних сертифікатів для їх запуску.

Також в листопаді 2023 року адміністратори ЦНАПу пройшли стажування у відділі Держгеокадастрі Одеси, за підсумками якого отримали сертифікати, та готуються усі необхідні документи для підключення до реєстру ДЗК.

На сьогодні у Центрі адмінпослуг працює 8 адміністраторів і 4 державних реєстратори. Жителі громади можуть отримати 303 види адміністративних послуги.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x