Підтримка з Тарутинської громади: 93-річна жінка вирішила зігріти серця військових теплом і турботою

0 коментарів 11745 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В селі Тарутине 93-річна місцева жителька, Маринова Валентина, вирішила внести свою скромну, але важливу лепту у підтримку українських військових на передовій. Пенсіонерка вразила всіх своєю рішучістю та готовністю допомагати. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на сільську групу.


Літня жінка відправила власноруч написаний лист до місцевих волонтерів, у якому висловила свою бажання підтримати військових теплими речами. Не зважаючи на свій вік, у своєму зверненні вона поділилася своїм бажанням допомогти тим, хто стоїть на захисті країни.

Щедра душа пенсіонерки зібрала теплі речі, які, безумовно, стануть у пригоді нашим захисникам на передовій. Серед цих речей – ковдра, дві пухові подушки, два светри, два рушники, різні дрібнички, безрукавка та натільна білизна, які можуть зробити їхні важкі дні на фронті трошки світлішими. Всі ці речі стануть невід’ємною частиною відправленого на передову пакунка.

«Вибачте, що погано написала. Руки не працюють, ноги погано ходять, але хочеться чимось допомогти солдатам» – зізналася пані Валентина у своєму листі.

Підтримка з Тарутинської громади: 93-річна жінка вирішила зігріти серця військових теплом і турботою

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x