На шляху до правосуддя: в Білгород-Дністровському винуватець ДТП, в якій постраждала літня жінка, постане перед судом

0 коментарів 18684 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліція Білгород-Дністровського району взяла під варту жителя Кароліно-Бугазької територіальної громади, винуватця ДТП, що трапилася у вересні минулого року на вулиці Свято-Георгіївській у місті Білгороді-Дністровському. Про це, з посиланням на ГУНП, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За інформацією від правоохоронців, чоловік, керуючи автомобілем «Hyundai», не дотримався правил безпеки дорожнього руху, наїхавши на літню жінку, яка переходила дорогу. Внаслідок аварії потерпіла отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості та була госпіталізована з численними переломами та травмою голови.

Водій, якого перевірили на стан сп’яніння, виявився тверезим. Після проведення експертиз та збору достатніх доказів, поліцейські під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули обвинувачення водію у порушенні правил безпеки дорожнього руху та заподіянні середньої тяжкості тілесних ушкоджень потерпілій.

У відповідальність за такі порушення передбачено штраф від 51 до 85 тис. гривень або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та бути обережними за кермом, підкреслюючи, що порушення цих правил може призвести не лише до покарань, а й до серйозних травм чи навіть загибелі людей.

На шляху до правосуддя: в Білгород-Дністровському винуватець ДТП, в якій постраждала літня жінка, постане перед судом

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x