На Одещині викрили шахрайський тендер щодо будівництва шкільного укриття – до держбюджету повернуто значну суму

0 коментарів 13392 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Аналітики ТУ БЕБ в Одеській області виявили серйозні порушення під час проведення тендеру на будівництво укриття для одного з навчальних закладів в місті Одеса. Згідно з планами, на реалізацію проекту було виділено значні 24 мільйони гривень з державного бюджету. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на БЕБ.


Орган місцевого самоврядування та фірма-виконавець робіт уклали договір за результатами тендеру, який був проведений на платформі електронних закупівель Prozzoro. Однак аналіз Теруправління виявив, що у виконавця робіт відсутнє необхідне майно, а працівники не відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам тендеру.

З метою запобігання розтраті державних коштів, аналітики БЕБ надіслали лист до органу місцевого самоврядування із зазначенням виявлених порушень та пропозицією перевірити доцільність укладення договору з виконавцем. В результаті розгляду рекомендаційного листа замовник та виконавець робіт одержали відмову у договорі.

Отже, завдяки оперативній роботі співробітників Бюро економічної безпеки уникнуто розтрати 24 мільйонів гривень з державного бюджету.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x