Коментар голови Арцизької громади з приводу закриття станції екстренної медичної швидкої допомоги

1 коментар 25056 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями соціальні мережі Арцизу вибухнули постами про ліквідацію станції екстреної медичної швидкої допомоги. Обурення людей та широкий розголос цього резонансу був зрозумілим, адже станція обслуговує не лише Арцизьку, а й Павлівську, Теплицьку, Виноградівську та інші громади. Голова Арцизької ТГ Сергій Парпуланський на офіційному каналі надав роз’яснення щодо ситуації, яка склалась.


Коментар голови Арцизької громади з приводу закриття станції екстренної медичної швидкої допомоги

 Станцію НЕ ліквідовують, станція працює в штатному розкладі та обслуговує підлеглі території. Наприкінці грудня за моєю ініціативою на засіданні постійної комісії Одеської обласної ради з охорони здоров’я та соціальної політики було порушено питання збереження станції на території нашого міста. Завдяки голові комісії Дмитр Чапіру та членам комісії нам вдалося дійти консенсусу. – прокоментував голова.

Як виявилось, з початку січня, за рішенням керівництва Одеського центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, одну фельдшерську бригаду тимчасово було переведено на підсилення до м. Татарбунари, адже там працює лише одна бригада, не зважаючи на трасу, яка проходить через селище та ще 12 населених пунктів, які обслуговує Татарбунарська бригада. В той час як у самому Арцизі маємо 2 бригади, та ще по одній в в Кам’янському та Новій Іванівці. Арцизьку бригаду не звільнили і не скоротили.

В кінці січня ми очікуємо на візит комісії Одеської обласної ради з охорони здоров’я та соціальної політики, де загалом будуть вивчатися та розглядатися питання покращення умов праці та роботи Арцизької станції екстреної медичної швидкої допомоги. – додав Сергій Парпуланський

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Роман
Роман
6 месяцев назад

Світлана Фоменко для началу скажу що у нас не СМТ Татарбунари це город!!! це ви СМТ. Сарата(Засрата) коли проїзджаешь воняе ваша річка саратка куди ваше все типо місто сре, а по друге нам таких працівників більше надо.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x