Дві громади Бессарабії прощатимуться з полеглими Героями

0 коментарів 19521 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Гіркі звістки з війни прийшли у дві громади Бессарабії. У боях за незалежність та свободу України загинув захисник з села Комишівка Саф’янівської громади Ізмаїльського району Іван Приходцев та воїн з Крутоярівки, що на Білгород-Дністровщині, – Юрій Колун. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Після довгих місяців пошуків родина військовослужбовця Івана Приходцева отримала жахливу звістку – ДНК експертиза підтвердила його загибель.

Зовсім ще юний 26-річний командир вогневої підтримки відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки матрос Іван Сергійович Приходцев, виконуючи бойове завдання, загинув 9 червня 2023 року у районі населеного пункту Сторожеве Донецької області.

“Сафʼянівська сільська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі слова співчуття родині загиблого Героя. Слова тут зайві… Нехай Господь допомагає вам пережити цю невимовну втрату. Сумуємо разом із вами…”,  – йдеться у повідомленні Саф’янівської громади.

Поховають Героя в селі Комишівка. Про дату та час поховання буде повідомлено додатково.

Дві громади Бессарабії прощатимуться з полеглими Героями

Сумна звістка своїм чорним крилом покрила село Крутоярівка Старокозацької громади. Червертого січня 2024 року у бою в районі села Кліщіївка Бахмутського району Донецької області загинув Колун Юрій Михайлович.

Війна відібрала у рідних сина, чоловіка і тата.

“Крутоярівська сільська рада та всі жителі нашого села щиро співчувають родині та близьким з приводу загибелі Героя України”, – йдеться у дописі у соцмережах.

Про дату та час поховання захисника буде повідомлено пізніше.

Дві громади Бессарабії прощатимуться з полеглими Героями

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x