Дорога до правосуддя: Ізмаїльські поліцейські відправили п’яного водія на лаву підсудних, який наїхав на 9-річну дівчинку

0 коментарів 14310 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські Ізмаїльського району відправили на лаву підсудних водія, який у нетверезому стані вчинив жахливу дорожню аварію, в результаті якої загинула дев’ятирічна дівчинка. Чоловіку загрожує великий термін ув’язнення та позбавлення права керувати транспортними засобами. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


Нагадаємо, жахлива ДТП трапилась на проспекті Незалежності – кут вулиці Тульчианівська. 33-річний водій легковика який, як виявилося, знаходився у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на дівчинку, коли вона переходила проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Дівчинка впала в кому, з якої так і не вийшла. За життя маленької боролися лікарі, але, на жаль, її травми виявилися не сумісними з життям. В середу, 1 листопада, в Центральній міській лікарні дівчинка померла. А 3 листопада маленького янголятка провели в останній путь. Тоді керманичу  інкримінували злочин передбачений частиною 3 статті 286-1 (ДТП, вчинене в стані алкогольного сп’яніння, яке призвело до смерті потерпілого), згідно якої на водія чекало до десяти років ув’язнення. Однак, як виявилося, чоловік вже мав проблеми із законом – він позбавив волі земляка та спричинив йому тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті потерпілого.

«Після проведення низки експертиз та зібрання доказів слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули водієві обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років», – розповів начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Поліцейські вже вкотре закликають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, утримувати допустиму швидкість та утримуватися від керування автомобілем у стані сп’яніння, щоб не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x