Білгород-Дністровщина втратила на війні ще одного вірного сина: завтра у Сергіївці проведуть в останню путь 28-річного Віктора Шевельова

0 коментарів 16902 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На превеликий жаль, Білгород-Дністровський район отримав ще одну сумну звістку про трагічну загибель військовослужбовця. В бою за Україну, її свободу і незалежність 25 грудня 2023 року біля села Терни Краматорського району Донецької області після отримання поранень, несумісних з життям, загинув солдат Віктор Миколайович Шевельов (05.09.1995 р.н.). Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Білгород-Дністровську РВА.


Прощання із загиблим героєм відбудеться 4 січня 2024 року о 10:00, за адресою: смт Сергіївка (Сергіївська ТГ), вул. Шкільна, буд.6.

“Віктор прагнув зробити цей світ кращим та віддав за це своє життя, мужньо та героїчно захищаючи наш спокій та країну, до кінця залишаючись відданим військовій присязі, на вірність Українському народу. Щирі співчуття рідним, близьким та друзям нашого захисника. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!”, – йдеться у повідомленні.

Колектив «БІ» висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Героя з приводу тяжкої втрати.

Вічна Слава Герою!

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x