Зросла кількість жертв від ракетної атаки 29 грудня. Сьогодні Одеса зазнала ще одної

0 коментарів 25245 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі зросла кількість загиблих від російського масованого удару по Україні, що стався 29 грудня – в лікарні помер 77-річний чоловік. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на голову Одеської ОВА Олега Кіпера.


Відомо, що чоловік отримав тяжкі поранення через влучання ворожої ракети по триповерховому будинку. Загалом наразі відомо про пʼятьох загиблих і 32 постраждалих.

Нагадаємо, 29 грудня вранці російські війська завдали по Україні масованого удару. Загалом 122 ракетами та 36 дронами атакували Київ, Львів, Одесу, Дніпро, Харків і Запоріжжя. Як наслідок – зруйновані житлові будинки, багатоповерхівки, пологовий будинок, школи, дитсадки, торговий центр. ППО збила 87 крилатих ракет і 27 ударних дронів.

Через це в областях сьогодні, 30 грудня, оголошено день жалоби.

Проте і на цьому рашисти не зупинилися. Сьогодні близько 17 години під час повітряної тривоги в Одесі знову пролунав вибух.

За даними моніторингових груп, росіяни запустили ракету Х-59. За попередньою інформацією, запуск було здійснено з літака Су-35 над Чорним морем.Також повідомляється, що в деяких будинках вибило вікна, проте інформації про поки що постраждалих не надходило. Місцева влада інформацію наразі не коментувала.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x