Захисники Зміїного стали героями документального фільму “Підрозділи перемоги”: прем’єра відбудеться на днях

0 коментарів 28161 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Героями фільму стали 35 ОБрМП ім. контрадмірала Михайла Остроградського та 37 ОБрМП. Цей фільм зокрема розкаже, як морські піхотинці в перші дні повномасштабної війни обороняли Одесу та острів Зміїний, Миколаїв та Херсон, як не дали ворогу просунутися в Причорномор’ї, як звільняли окуповані території і відважно билися на всіх напрямках Сходу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на 35 окрему бригаду морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського.
Стрічка розкаже про подвиги багатьох воїнів, які ціною власного життя рятували інших – наприклад, про морпіха-сапера Віталія Скакуна, який у перший день вторгнення ціною власного життя підірвав Генічеський міст і стримав просування росіян, та спогади його побратимів. А також про захисників острова Зміїний, які вже стали легендарними, і частина з яких, на жаль, й досі перебуває у пеклі російського полону…”Про звитягу і самопожертву, честь і відданість, втрати і перемоги глядачі дізнаються, відвідавши прем’єрний показ. Додатково на заході відбудеться публічна розмова з військовим капеланом, викладачем і автором книг Андрієм Зелінським про його шлях у морській піхоті, особливість цього роду військ та створення етосу морського піхотинця“, – зазначили організатори показу.

Сама прем’єра документального фільму Ukrainer “Підрозділи перемоги” про звитяги морських піхотинців відбудеться 8 грудня о 18:30 в Києві у просторі Veteran Hub. Вхід на подію вільний.
Щоб потрапити на показ документального фільму у Veteran Hub, потрібно спочатку зареєструватись за посиланням.Онлайн фільм можна буде переглянути пізніше на YouTube каналі Ukraїner.

Захисники Зміїного стали героями документального фільму "Підрозділи перемоги": прем'єра відбудеться на днях

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x