Водія маршрутки, який спричинив аварію в Білгород-Дністровському районі, взяли під варту – результат недбалості та технічної несправності

0 коментарів 18765 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В результаті автопригоди на трасі Одеса – Рені водій маршрутного автобуса опинився на лаві підсудних, а поліцейські розслідуванням встановили ряд порушень, які призвели до травмування пасажирів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП.


Під час досудового розслідування виявлено, що водій не провів обов’язкову перевірку технічної справності автобуса перед виїздом, ігнорував дорожню обстановку та втратив контроль над керуванням, що призвело до перекидання транспортного засобу поблизу села Миколаївка-Новоросійська. Автотехнічна експертиза підтвердила, що причиною пригоди була несправність ходової частини, а саме внутрішній дефект зносу шини заднього колеса.Водія маршрутки, який спричинив аварію в Білгород-Дністровському районі, взяли під варту - результат недбалості та технічної несправності

Дві пасажирки були госпіталізовані з середньою тяжкістю тілесних ушкоджень – одна із переломами ребер та ключиці, а інша із переломом поперекового хребця. Ще четверо отримали травми меншої тяжкості.

Перевірка водія на стан сп’яніння вказала на його тверезість. Поліція підтверджує, що водії повинні уважно перевіряти технічний стан транспортних засобів та дотримуватися правил дорожнього руху.

Водію пред’явлено обвинувачення за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, що передбачає штраф, виправні роботи, арешт чи обмеження волі. Поліцейські завершили досудове розслідування та направили обвинувальний акт до суду, зазначивши, що порушення правил безпеки дорожнього руху може призвести до серйозних наслідків для водіїв та пасажирів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x