В селі Болградської громади стартували роботи з облаштування Алеї Слави на честь загиблих воїнів-захисників

0 коментарів 21897 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні на території парку «Дружби народів» в селі Залізничне Болградської громади розпочали будівельні роботи з облаштування Алеї Слави воїнам-захисникам, які мешкали в цьому селі та загинули за свободу України. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


«Сьогодні завезли будівельний матеріал – щебінь, плитку, бордюри, працювала техніка, яка була залучена для вирівнювання території, де буде розташована Алея Слави», – розповіла староста села Залізничне Світлана Гергі.

Вона також додала, що підрядник з Ізмаїльського району запевнив: роботи закінчать через два тижні. І погода їм в цьому не завадить, адже бетонних розчинів знадобиться мало.

Нагадаємо, рішення про облаштування Алеї Слави в селі Залізничне, яке серед інших сіл громади втратило найбільше своїх земляків на війні, було ухвалено депутатами Болградської міської ради наприкінці вересня цього року.

Додамо, що 30 листопада депутати Болградської міської ради схвалили відповідні зміни до Програми підтримки сімей загиблих (померлих) військовослужбовців ЗСУ та ветеранів війни, які брали участь у захисті Батьківщини, на 2023-2025 роки. І таким чином погодились з тим, щоб створити на території ОЗ «Болградський ліцей» Алею Слави Героїв, які загинули у російсько-українській війні та які навчалися у цьому закладі освіти.

В селі Болградської громади стартували роботи з облаштування Алеї Слави на честь загиблих воїнів-захисників В селі Болградської громади стартували роботи з облаштування Алеї Слави на честь загиблих воїнів-захисників

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x