Смерть – єдина перспектива для зрадників: в СБУ надали коментар щодо ліквідації Іллі Киви

0 коментарів 20898 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Службі безпеки України повідомили, що за останній час надійшла численна кількість запитів від ЗМІ щодо причетності СБУ до ліквідації злочинця і зрадника Іллі Киви. В СБУ прокоментували ситуацію, про що повідомляє «Бессарабія INFORM».


У повідомленні зокрема йдеться, що Служба безпеки України проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України. Раніше Голова СБУ Василь Малюк зазначав, що смерть – «це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їх пособникам».

«Також Василь Малюк неодноразово підкреслював, що вороги України обов’язково будуть відповідати за свої злочини: і перед Богом, і перед українським народом –  по закону і по моралі. Ситуація з ліквідацією Іллі Киви лише підтверджує ці слова. А всі деталі спецоперацій СБУ суспільство дізнається після нашої неминучої Перемоги!», ─ прокоментували в СБУ.

Нагадаємо, тіло колишнього депутата Верховної Ради та зрадника Іллі Киви було виявлено 6 грудня вдень близько 15 години на вулиці біля готелю «Велич Кантрі Клаб» у росії.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x