В Кілії з’явиться спортивно-оздоровчий комплекс з першим у місті басейном

0 коментарів 149553 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В місті Кілія активно проходить реконструкція одного зі старих приміщень, де колись розміщувався відомий ресторан “Якір”. На тлі пліток про те, що там буде, журналістка “Бессарабії INFORM” зустрілася з новими власниками об’єкта, аби дізнатися, які вони мають плани насправді. Валерія та Євген залюбки погодилися відповісти на запитання та продемонстрували хід робіт. 


За словами пані Валерії, вони з чоловіком родом з міста Арциз. Деякий час тому вони прийняли рішення переїхати до нового міста. Довго придивлялися, пробували жити у різних населених пунктах, аби відчути, який ритм їм найбільше підходить, та де може прижитися власний бізнес, про який обидва давно мріяли. Зупинилися на найдавнішому місті України. На запитання, чому саме Кілія, наша співрозмовниця відповіла: “Відчули себе як вдома та зрозуміли, що тут може бути втілена наша мрія”.

Подружжя на фоні будівництва

Валерія зазначила, що, побувши в Кілії декілька місяців, стало зрозумілим, що тут у людей доволі обмежене дозвілля, окрім цього не вистачає професійного місця для занять спортом.

“Я сама займаюся спортом з 9 років. І нерідко, мешкаючи у різних містах, стикалася з некомфортними умовами відвідування спортзалів. Хочеться створити такі умови, аби люди могли і правильно подбати про своє тіло, і відпочити”.

Саме тому виникла ідея зібрати у комплекс низку закладів, пов’язаних між собою.

В Кілії з'явиться спортивно-оздоровчий комплекс з першим у місті басейном
Вигляд будівлі станом на зараз

Вже з зовнішнього вигляду будівлі стає зрозумілим, що реконструкція затягнеться надовго. Тому власники вирішили відкривати заклади почергово. Насамперед буде презентовано місце відпочинку з рецепшеном, звідки згодом усі відвідувачі потраплятимуть на свої послуги, та косметологічний центр. Також приблизно за п’ять місяців буде готовий фасад та прилегла територія, яку облаштують паркувальними місцями та зарядкою для електрокарів. Подарунком для місцевих мешканців стане безкоштовний бювет. Далі подружжя запустить роботу спортзалу, де буде встановлено різноманітне обладнання для силових та кардіо навантажень, а також боксерська груша, петлі trx, зона відпочинку тощо. Окремо працюватиме зала для групових занять, зокрема фітнесу та танців. Обов’язково будуть передбачені чоловіча та жіноча роздягальні та душеві. Разом з цим готують кілька кабінетів, які здаватимуться в оренду представникам б’юті індустрії. Паралельно будуватиметься баня з басейном, а також більший басейн для плавання. Зазначимо, саме останнє є давньою мрією кілійців, адже неодноразово у соціальних мережах проходили обговорення, що в місті бракує саме місця для занять плаванням.

“Погодьтесь, після тренування сходити в баню, аби розслабити м’язи, поплавати у басейні, перепочити за чашкою кави і, сходивши у душ, піти додому – це мрія кожного. Хочеться створити максимально комфортні умови, аби відвідувачам було комфортно і корисно одночасно», – розкрила свій задум Валерія.

Наразі це не всі ідеї, які є у думках подружжя, з приводу деяких є сумніви, адже власники намагаються бути максимально клієнтоорієнтованими, аби послуги були дійсно корисними та мали попит.

З приводу цінової політики Валерія зазначила, що ціни будуть лояльними, а також постійно діятимуть знижки, акції та абонементи. Загалом, за твердженням Валерії, послуги центру зможуть собі дозволити мешканці, які прагнутимуть ними користуватися.

В Кілії з'явиться спортивно-оздоровчий комплекс з першим у місті басейном

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x