У 25 разів більше за норму: алкотестер ізмаїльських патрульних не витримав від ступеня сп’яніння водія вантажівки

0 коментарів 19143 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Учора, 24 грудня, до патрульних звернулись небайдужі громадяни, які повідомили, що водій вантажівки DAF знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. Керманича зупинили на трасі Одеса-Рені. Про це, із посиланням на патрульну поліцію Одеської області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


На дорозі водій поводив себе зухвало та створював аварійні обставини. Заявники, які звернулись до патрульних, надали номерний знак транспортного засобу та опис керманича.

Згодом, на автодорозі М-15 інспектори зупинили порушника. Патрульні провели водієві перевірку на стан сп’яніння, під час якої результат алкотестеру Drager просто зашкалив. Показники виявилися навіть понад встановлений заводом-виробником діапазон вимірювання, що засвідчили стрілки вгору на його екрані.

«На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП»,- йдеться у повідомленні.

У патрульній поліції зазначили, що від початку року правоохоронці міста Ізмаїл виявили 266 водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння. Такий результат для Ізмаїла, у році що минає, є рекордним.


 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x