В Кілії 56-річний водій наїхав на неповнолітню – дівчинка доставлена в лікарню

0 коментарів 99360 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 10 грудня, близько 12-ї години в місті Кілія сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждала 16-річна дівчина. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


За попередніми даними поліції, 56-річний водій автомобіля «Volkswagen», рухаючись вулицею Київська, біля Дому молитви скоїв наїзд на пішохода, коли та перетинала дорогу у невстановленому місці. Внаслідок аварії потерпілу терміново госпіталізували до міської лікарні, де медики виявили у неї перелом лобкової кістки.

Водій транспортного засобу був перевірений на стан сп’яніння, і в результаті тестування встановлено, що він був тверезим.

Начальник відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції, Вадим Левицький, повідомив:

«Відомості про подію слідчі територіального підрозділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження слідчі призначили низку експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Правоохоронці встановлюють повні обставини автопригоди. Слідство триває».

Відповідно до КкУ, водію загрожує чималий штраф, або виправні роботи до двох років, або арешт до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил, бути уважними та враховувати безпеку, а пішоходів особливо – переходити проїзну частину дороги виключно по пішохідним переходам та переконатися у відсутності наближаючогося транспорту.

В Кілії 56-річний водій наїхав на неповнолітню - дівчинка доставлена в лікарню

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x