Трагічна втрата в ім’я вітчизни: на Харківщині під час виконання службових обов’язків загинув мешканець Саф’янівської громади Володимир Гончаров

0 коментарів 43227 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Через відданість своїй державі та героїчне виконання службових обов’язків, Україна втратила ще одного сина та відданого захисника. Серце нації знову важко переживає втрату, оскільки 26 листопада під час виконання бойового завдання у боротьбі за територіальну цілісність України, загинув сержант Володимир Гончаров – інспектор прикордонної служби 2 категорії-оператор БПАК групи управління вогневого відділення третього відділу прикордонної служби четвертої прикордонної комендатури швидкого реагування мобільного прикордонного загону військової частини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Саф’янівську сільську територіальну громаду.


Трагічна подія сталася поблизу населеного пункту Іванівка Куп’янського району Харківської області, де сержант Гончаров проявив велику мужність і відданість виконанню своїх обов’язків.

Володимир Гончаров, мешканець села Ларжанка Сафʼянівської громади, став справжнім героєм, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України. Його відданість та мужність залишаться в серцях не лише рідних та близьких, але й у всіх українців.

Саф‘янівська сільська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття близьким загиблого.

Стосовно дати поховання героя Володимира Гончарова буде повідомлено додатково.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який віддав своє життя заради свободи та незалежності нашої держави.

Трагічна втрата в ім'я вітчизни: на Харківщині під час виконання службових обов'язків загинув мешканець Саф'янівської громади Володимир Гончаров

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x