Популярний в Одеській області ринок “7 кілометр” вже не продається: деталі

0 коментарів 185949 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Декілька днів тому “БІ” повідомляла новину про те, що Фонд Державного майна України виставив на продаж на аукціон відомий на Одещині й поза її межами ринок за народною назвою “7 кілометр”. Онлайн-аукціон було заплановано на 7 грудня цього року, і стартова ціна продажу складала 104,1 млн грн. Однак сьогодні на офіційному сайті торговельного міста “Сьомий кілометр” була опублікована інформація, яка повністю оскаржує факт продажу ринку, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як пояснили представники Єдиного майнового комплексу державного підприємства “ТВК”, більш відомого як ринок «7-й кілометр», матеріали, розповсюджені Фондом державного майна України із згадкою про ринок, відносяться до території, яка знаходиться поряд з «7 кілометром», але ж ніяким чином не стосується територіального комплексу Промринку.

У зв’язку з нещодавньою появою в деяких медійних джерелах невірогідної інформації, вважаємо за необхідне оприлюднити спростування та наголосити, що продаж ринку «7 кілометр» не відбувається та не планується. Інформація про продаж ринку «7 кілометр» є абсолютно безпідставною“, – йдеться у повідомленні.

Також вони закликали всі ЗМІ та онлайн-медіа до відповідального підходу до публікації новин та перевірки інформації перед тим, як розповсюджувати їх серед громадськості.

Достовірна інформація є важливою основою для стабільності та поваги у нашому суспільстві. Наша команда готова надавати вам додаткову інформацію та відповіді на всі запитання, щоб уникнути поширення неправдивих чи маніпулятивних заяв. Розраховуємо на вашу підтримку, дякуємо за увагу та розуміння“, – підкреслили офіційні представники “7 кілометру”.

Додамо, що поки що від Фонду держмайна Україні ніяких коментарів стосовно ситуації, що склалась, немає.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x