Виставлено на продаж відомий ринок «7 кілометр» – причина та ціна

0 коментарів 52569 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Фонд державного майна України планує провести приватизацію Єдиного майнового комплексу державного підприємства “ТВК”, більш відомого як ринок «7-й кілометр». Онлайн-аукціон заплановано на 7 грудня 2023 року, і стартова ціна продажу складає 104,1 млн грн. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ФДМУ.


Державне підприємство “ТВК” знаходиться у смт. Авангард, що є околицею Одеси та віддаленою на 7 км від міста. Комплекс складається з 39 об’єктів нерухомості, включаючи адміністративну будівлю, 17 складсько-торгових приміщень, гараж, насосну станцію та інші споруди.

Підприємство спеціалізується на наданні складсько-торговельних послуг, і загальна площа будівель для цієї діяльності перевищує 35 тис. кв. м. Об’єкт має повну інфраструктуру та комунікації, такі як освітлення, електропостачання, протипожежний водопровід, котельня та інші.

Чистий прибуток “ТВК” за перші 9 місяців 2023 року склав 6,5 млн грн. Зауважимо, що підприємство має кредиторську заборгованість у розмірі майже 12,2 млн грн. Зокрема заборгованість по заробітній платі становить 6 тисяч гривень, податок на землю – 86,8 тисяч гривень, а податок на нерухоме майно – 16,5 тисяч гривень. До цієї суми включено також неоплачене відрахування частини чистого прибутку державних підприємств у розмірі 1,4 млн грн. Зазначимо, що на даний момент не має прострочених заборгованостей.

Умовою приватизації є зобов’язання нового власника погасити заборгованості “ТВК” із заробітної плати та перед бюджетом протягом 6 місяців після придбання. Також протягом перших 6 місяців новий власник не може звільняти працівників, яких було 20 осіб станом на вересень 2023 року.

Для отримання додаткової інформації про об’єкт приватизації та участь у торгах, звертайтеся за посиланням.

Інші об’єкти приватизації від ФДМУ можна знайти на офіційному веб-сайті.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x