Оперативне угрупування військ “Дунай” та поліція Болграду дарують радість для дітей з важкою долею

0 коментарів 19116 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Представники оперативного угрупування військ “Дунай” здійснили теплу та сердечну місію в смт Тарутине. З нагоди свята Святого Миколая командування угрупування вирішило подарувати радість та усмішки дітям з “Центру соціально-психологічної реабілітації дітей ССД Болградської райдержадміністрації”, які стикаються з важкою долею. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Болградську міську раду. 


У подарунках для малят були чашки та солодощі, які призначені не лише розрадити їхні серця у святковий період, а й виражають турботу та підтримку військового угрупування.

Це вже не перший випадок, коли оперативне угрупування «Дунай» виявляє турботу про місцевих маленьких мешканців. Раніше центру вже були передані різноманітні подарунки, такі як пральна машина, картини для інтер’єру, смаколики та канцелярське приладдя.

Вихованці та колектив центру щиро висловлюють свою подяку командуванню за безмежне турботливе ставлення та надання подарунків.

Але це ще не все! З нагоди свята не лише військові взяли участь у цьому благородному заході: полісмени другого відділення поліції Болградського районного відділу приєднались до ініціативи, подарувавши дітям центру телевізор. Також дітлахи отримали різноманітні подарунки від КЗ «Одеського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей».

Спільні зусилля військових та поліцейських зробили це свято незабутнім для маленьких сердець, принісши радість та веселий настрій у життя тих, хто потребує особливої уваги та підтримки.

Оперативне угрупування військ "Дунай" та поліція Болграду дарують радість для дітей з важкою долею

Оперативне угрупування військ "Дунай" та поліція Болграду дарують радість для дітей з важкою долею

Оперативне угрупування військ "Дунай" та поліція Болграду дарують радість для дітей з важкою долею

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x