Оперативна інформація: проїзд автодорогами Одеської області забезпечено – проводяться снігоочисні роботи

0 коментарів 12015 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За даними оперативного контролю, станом на 9.30 ранку 8 грудня, проїзд автомобільними дорогами загального користування державного значення Одеської області забезпечено. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.


Температура повітря коливається від -2°С до 0°С. Опади практично відсутні, але в окремих районах можливий невеликий сніг. Північний вітер від 2 до 7 метрів за секунду, з поривами до 10 метрів за секунду.

Покриття доріг переважно засніжене, але деякі ділянки можуть бути мокрими. Усі необхідні заходи вжито для забезпечення безпечного проїзду.

Наразі 110 одиниць дорожньої техніки та 141 працівник відповідальні за снігоочисні роботи та обробку автомобільних доріг протиожеледними матеріалами. Водіїв просять бути розуміючими та не заважати снігоприбиральній техніці виконувати свою роботу.

Для отримання актуальної інформації про стан проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення, водіїв закликають звертатись на цілодобову гарячу лінію за номером +38 067 400 60 80.

Будьте обережні на дорогах та дотримуйтеся правил безпеки під час водіння в умовах зимових погодних умов.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x