На трасі Одеса-Рені “ВАЗ” вилетів на зустрічку та зіткнувся з фурою. Водій легковика загинув на місці, два пасажира – в реанімації

0 коментарів 18576 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні близько першої години ночі на 96 км траси Одеса-Рені біля села Миколаївка-Новоросійська Білгород-Дністровського району сталася ДТП за участю легкового автомобіля та вантажівки. На жаль, в результаті аварії на місці події загинув водій легковика, а його двох пасажирів з тяжкими травмами госпіталізували до реанімації. Про це “Бессарабії “INFORM” розповіли у Білгород-Дністровському районному управлінні ДСНС.


За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля “ВАЗ 2107” виїхав на зустрічну смугу, не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажним автомобілем “MAN”.

Працівники ДСНС за допомогою гідравлічного домкрату та комбінованого інструменту деблокували загиблого водія та постраждалу пасажирку легкового автомобіля.

Загиблий – 46-річний мешканець села Миколаївка-Новоросійська. Ще двоє його односельців: жінка 1979 року народження та 25-річний чоловік, які знаходилися в салоні авто, госпіталізовані до реанімаційного відділення Саратської центральної лікарні.

Обставини аварії з’ясовують правоохоронці.

На трасі Одеса-Рені "ВАЗ" вилетів на зустрічку та зіткнувся з фурою. Водій легковика загинув на місці, два пасажира - в реанімації

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x