Майже 250 тисяч гривень на подарунки: хто з дітей Болградської громади отримує новорічні солодощі

0 коментарів 17064 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В цьому році з бюджету Болградської громади спрямовано 47 тисяч 250 гривень на придбання 350 новорічних солодких подарунків для дітей соціально-вразливих категорій, які зареєстровані на території ТГ. Про це журналістці «Бессарабії INFORM» розповіла заступниця Болградського міського голови Ганна Мунтянова.


«Першими солодощі отримали майже півсотні дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах та дітей загиблих чи померлих захисників України та батьки яких знаходяться у полоні або зниклі безвісти. Це відбулося минулої суботи в казковій атмосфері – на святковому заході з нагоди Дня святого Миколая, який спеціально для цих дітей провели працівники Центру культури та дозвілля Болградської міської ради та актори самодіяльної студії «ОнгЪл» при підтримці Болградської міської ради», – зазначила Ганна Мунтянова.

За її словами, ще 150 подарунків працівники соціальних структурних підрозділів міської ради передали дітям з інвалідністю та дітям, що мають статус внутрішньо переміщених осіб.

Не залишаться без традиційних святкових подарунків усі 492 вихованців дитячих садочків громади, усі 740 учнів початкових класів ліцеїв та 240 обдарованих дітей громади.

«Для цих 1 472 дітей також були придбані новорічні солодкі подарунки, на які було виділено  майже 200 тисяч гривень з бюджету громади», – розповіла очільниця відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова.

Нагадаємо, Болградський міський голова Сергій Димитрієв пообіцяв, що в цьому році на центральній площі міста буде встановлено новорічну ялинку, але без її яскравого відкриття.

Майже 250 тисяч гривень на подарунки: хто з дітей Болградської громади отримує новорічні солодощі

Фото «Бессарабії INFORM» та Болградської міської ради

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x