Арцизька молодь на міжнародному форумі “Державотворець: Дії заради майбутнього”

0 коментарів 15282 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 7 грудня, Арцизька молодіжна рада відзначила новий етап у своєму розвитку, представляючи нашу громаду на міжнародному молодіжному форумі «Державотворець: Дії заради майбутнього» у місті Дніпро. Олена Фрунзе та Олена Русначенко, вибрані представниці молоді, успішно пройшли конкурсний відбір і визначають нові можливості для співпраці та розвитку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизьку громаду.


Форум зібрав найактивніших представників сучасної молоді, які об’єдналися для спільного внесення вкладу у процес державотворення. Вчора представниці Арцизької громади мали унікальну можливість обміну досвідом з іноземними партнерами щодо реалізації та розвитку молодіжної політики.

Форум -це шалений обмін ідеями та практиками з провідними організаціями, представниками офісу президента, європейськими закладами вищої освіти та молодіжними організаціями. Це шанс не лише висловити наші ідеї, але й почути інші голоси та зрозуміти, як ми можемо разом впливати на майбутнє.

Арцизька молодь готова до викликів, адже ми віримо, що спільні дії заради майбутнього зроблять нашу державу ще сильнішою та стійкою. Нехай цей форум стане стартовим у подальших досягненнях та співпраці для щасливого та процвітаючого майбутнього України.

Арцизька молодь на міжнародному форумі "Державотворець: Дії заради майбутнього"

Арцизька молодь на міжнародному форумі "Державотворець: Дії заради майбутнього"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x