Арештант Ізмаїльського СІЗО продав вигаданий автомобіль й отримав майже 80 тисяч гривень

0 коментарів 16443 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно працівники Ізмаїльського районного відділу поліції спільно зі співробітниками Державної установи Ізмаїльський слідчий ізолятор викрили утриманця слідчого ізолятору у шахрайстві. Зловмисник, очікуючи вирок суду за пограбування, розбій та тяжкі тілесні ушкодження, встиг ошукати двох чоловіків з Київської та Одеської областей. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію. 


Правоохоронці встановили, що арештант, використовуючи власний мобільний телефон, розмістив на одній із популярних інтернет-платформ оголошення щодо продажу автомобіля «Jeep Cherokee», якого у нього не було. Потенційним покупцям, які телефонували, той обіцяв оформити необхідні документи і доставити транспортний засіб додому за умови перерахування частини коштів на відповідні витрати.

Як з’ясували поліцейські, у такий спосіб зловмисник виманив 5 тисяч гривень у жителя Одещини та 72 тисячі гривень у жителя Київщини. Гроші потерпілими були перераховані на вказані зловмисником рахунки.

Під час санкціонованого обшуку за місцем перебування правопорушника поліцейські вилучили мобільний телефон з інформацією щодо скоєного шахрайства.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про заволодіння чужим майном шляхом обману, тобто шахрайство, зокрема вчинене повторно. Правопорушнику загрожує покарання до трьох років позбавлення волі», – розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Слідство триває. Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до аналогічних злочинів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x