В Тарутинській громаді продовжується ліквідація наслідків негоди: робота в режимі нон-стоп

0 коментарів 17820 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 27 листопада, Тарутинська громада продовжує боротися із наслідками вчорашньої негоди, яка спричинила серйозні труднощі для мешканців і інфраструктури району. З ранку 26 листопада і до поточного часу селищна рада вживає заходів для подолання негараздів, спричинених погіршенням погодних умов. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


На передовій роботи з ліквідації стихійного лиха стоять шість одиниць техніки СФГ «Кристал», які вже два дні працюють нон-стоп на автодорогах громади, активно розчищають шляхи для забезпечення проїзду екстреної допомоги, автотранспорту ДТЕК і транспортних засобів, що постачають хліб місцевим мешканцям.

Зараз найбільше уваги приділяється дорожній інфраструктурі. На жаль, спеціальна техніка Служби автомобільних доріг, яка обслуговує автошляхи державного значення, що проходять через громаду, на даний момент ще не прибула, але робота триває.

Електропостачання відновлено в Тарутине, Красному, Малоярославці Другому, Вільному, Рівному та частково Яровому. Але в інших населених пунктах світло відсутнє через аварію на лінії електропередачі Арциз-Бородіно.

Водопостачання на деяких вулицях селища Тарутине також тимчасово обмежено через пошкодження кабелю на водонапірній вежі.

Мешканців громади просять зрозуміти ситуацію та дотримуватися вказівок щодо безпеки. Усі служби, включаючи СФГ «Кристал», працюють в посиленому режимі для швидкої ліквідації наслідків негоди. До мешканців звертаються з проханням у разі погіршення погодних умов утриматися від виходу на вулицю та виїзду автотранспортом, якщо це не є надто нагальною потребою. Адже необхідно пам’ятати про особисту безпеку, яка є пріоритетом в таких умовах.

“Щиро дякуємо працівникам усіх служб та працівникам СФК «Кристал», які ліквідовують наслідки негоди! Дякуємо трактористам, які по полях добиралися до людей, опинившихся у снігових наметах, та визволяли їх з «пастки». Дякуємо тим, хто розмістив постраждалих на ночівлю. Головне не забуваємо – особиста безпека понад усе!” – висловлює вдячність селищна рада.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x