Ситуація в Ізмаїльському районі: без електроенергії й досі лишається багато людей

0 коментарів 23355 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За інформацією оперативного штабу Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації, станом на 8 ранку сьогодні, 29 листопада, продовжується ліквідація наслідків негоди. В кожній громаді триває робота над відновленням енергопостачання – 20 бригад ДТЕК сьогодні працюють над усуненням пошкоджень на лінях електропередач. Автошляхи на території Ізмаїльського району проїзні. Просте світло є не усюди. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на очільника Ізмаїльського району Родіона Абашева.


В Сафʼянівській громаді без електропостачання поки що залишаються села Стара Некрасівка, Ларжанка, Нова Некрасівка, Комишівка, Муравлівка, Кислиці, Першотравневе, Матроска, Саф‘яни, Утконосівка, частково – Броска, Багате, Кам‘янка, Каланчак.

В Ренійській громаді електроенергія відсутня в с.Лиманське, в місті Рені та деяких селах частково відсутнє вуличне освітлення.

У Вилківській громаді села Мирне та Новомиколаївка повністю без електроенергії, місто Вилкове, села Десантне та Приморське – частково.

В Кілійській громаді села Шевченкове, Ліски, Трудове, Дмитрівка, Червоний Яр, Фурманівка, Новоселівка повністю без світла, місто Кілія – частково. Водопостачання в місті відновлено.

В Суворовській громаді села Кирнички, Острівне, Приозерне, Старі Трояни, Нова Покрівка – без світла.

В місті Ізмаїл частково відсутня електроенергія в приватному секторі.

Обʼєкти критичної інфраструктури, торгівлі, заклади освіти в громадах працюють в штатному режимі. Цілодобово відкриті Пункти незламності, де можна отримати гарячий чай, зарядити телефон та погрітись.

Робота з ліквідації наслідків негоди продовжується без відпочинку, фахівці роблять все можливе, аби чим скоріше повернути людям світло та тепло в домівки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x