Тиждень темряви: на Одещині нарешті відновлено електропостачання у всіх абонентів

0 коментарів 27918 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За інформацією оперативного штабу Ізмаїльської районної держадміністрації, станом на 3 грудня 15:00 всі пошкодження електричних мереж, що живлять населення, були ліквідовані – повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Після тижня невпинних зусиль і великої шкоди, завданої негодою 26-27 листопада на Одеській області, нарешті, знову засяяло світло в населених пунктах Ізмаїльського району.

“Велика подяка ДТЕК за безперервну та самовіддану роботу по усуненню наслідків негоди в мережах! Щиро вдячні громадам, агропідприємствам та населенню за допомогу, які сприяли злагодженій роботі ДТЕК та дорожнім службам! Окремі слова вдячності – ДСНС, Патрульній поліції, Національній поліції, Національній гвардії України та Державній прикордонній службі України за евакуацію людей, які через негоду не мали змоги продовжити свій шлях, та доставлення працівників Екстреної медичної допомоги до хворих в умовах бездоріжжя”, – висловлює подяку Ізмаїльська держадміністрація.

Нагадаємо, що хуртовина призвела до закриття трас Одещини, залишивши сотні автомобілів у сніговому полоні. Рятувальники протягом двох діб з великими труднощами виручали заметені вантажівки, легкові автомобілі та навіть автомобілі “швидкої”. У Ізмаїлі сильний вітер призвів до падіння дерев на будинки, автомобілі та магазини, завдаючи значної матеріальної шкоди.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x