В селі Ізмаїльського району пішохід отримав важкі перелами під колесами Chevrolet

0 коментарів 18171 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 28 листопада, близько опівдня в Ізмаїльську лікарню поступив 43-річний мешканець села Нова Некрасівка з важкими травмами, які отримав під колесами автомобіля. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела. 


За словами дружини постраждалого, чоловік йшов по вулиці Центральна з боку вул.Дружби в напрямку вул.Перемоги, коли раптом на нього здійснив наїзд водій Chevrolet, котрий їхав у попутному напрямку. Жінка запевняє, що керманич знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Постраждалого ушпиталили на кареті швидкої допомоги. В нього діагностували закриті перелами ребер та кісток тазу.

Стосовно водія розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Відповідальність залежатиме від ступеню тілесних ушкоджень – від трьох до п’яти років з обов’язковим позбавленням права керувати автівкою.

За інформацією від ГУНП в Одеській області, перевірка водія на стан сп’яніння дійсно показала, що він був нетверезим. У його організмі виявили 2,4 проміле алкоголю.

«Слідчі поліції затримали керманича у процесуальному порядку та під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння. В рамках кримінального провадження транспортний засіб помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Наразі слідчі клопочуть у суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Слідство триває», – повідомив старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Поліцейські закликають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху і не сідати за кермо у стані сп’яніння. Пішоходам нагадуємо, що за відсутності тротуарів потрібно рухатися узбіччям назустріч транспортному потоку, а у темний час доби та в умовах недостатньої видимості користуватися світловідбиваючими аксесуарами, аби бути помітними.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x