Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сестра полеглого ізмаїльця Сергія Шелковнікова просить утворити для нього живий коридор – де та коли

0 коментарів 40527 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жахлива звістка прийшла в Ізмаїл: захищаючи рідну землю, загинув наш земляк Сергій Шелковников, якому нещодавно виповнилося 22 роки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на сестру хлопця. 


Сьогодні вночі Ізмаїльська громада у скорботі зустріне загиблого захисника Сергія Шелковникова. Прибуття кортежу з тілом воїна очікується орієнтовно о 6-7 годині ранку. Прохання до жителів міста вийти до в’їзду в місто, зі сторони Саф’ян, біля стели, та сформувати живий коридор Слави, аби гідно зустріти загиблого Героя.

Сестра полеглого ізмаїльця Сергія Шелковнікова просить утворити для нього живий коридор - де та коли

Чин похорону відбудеться у вівторок, 14 листопада, о 12 годині за адресою: вулиця В. Сліпака, 97 (колишня З. Космодем’янської). З 12.00 до 13.00 він буде вдома, далі – виїзд на Лощинівське кладовище (Алея Слави).

Наразі відкрито збір коштів на підтримку сім’ї загиблого та допомогу в організації поховання. Кожен, хто хоче допомогти, може легко зробити це, перевівши будь-яку суму на банку monobank.

Хлопець до кінця з честю та гідністю виконував громадянський та військовий обов’язок, захищаючи незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України. Висловлюємо щирі співчуття батькам, родичам та близьким захисника! Це наш спільний біль та неоціненна втрата. Світла пам’ять! Герої не вмирають! Ми пам’ятатимемо Сергія та всіх, хто віддав найцінніше за наше мирне небо, спокій та майбутнє Батьківщини!

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x