Бессарабія втратила на війні ще двох своїх синів: додому на щиті повертаються захисники Славенко Вадим і Бессараб Владислав

0 коментарів 46440 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Трагічні звістки надійшли до Татарбунарської і Арцизької громади: на щиті повертаються полеглі воїни-захисники – жителі села Білолісся Татарбунарської громади Славенко Вадим Анатолійович та міста Арциз Бессараб Владислав Вікторович. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Татарбунарську міську раду та міського голову Арцизу Сергія Парпуланського. 


Під час виконання військового завдання в Донецькій області, 22 жовтня, поклав своє життя на алтар вітчизни, борючись за її незалежність та свободу, 37-річний житель села Білолісся Татарбунарської громади Славенко Вадим Анатолійович. Прощання з воїном відбудеться в неділю, 29 жовтня, о 10:00 біля його дому по вулиці Центральна, та о 11:00 в Свято-Покровському храмі в селі Білолісся.

Житель арцизької громади Владислав Вікторович Бессараб відважно боровся за незалежність України і залишив наші серця назавжди 28 жовтня. У нього залишилися дружина та двоє дітей, ніякі слова не в змозі втамувати біль та страждання від втрати найріднішої людини. Прощання з Героєм відбудеться завтра, 29 жовтня, о 9:00 біля його будинку по вулиці Преображенська в місті Арциз.

Програма прощання буде наступною:

  • 11:30 громада збереться біля будинку полеглого Героя та сформує живий коридор вздовж вулиці Соборна, щоб віддати останню шану Владиславу Бессарабу.
  • 13:00 розпочнеться траурний марш від храму Іоанна Богослова до центрального кладовища, де Герой буде відданий землі.

Це важка втрата для Бессарабії та всієї України. «Бессарабія INFORM» сумує разом з рідними та близькими загиблих воїнів! Світла пам’ять Героям!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x