Сало-сюрприз та потаємна кишеня: арештанти Ізмаїльського СІЗО продовжують отримувати посилки з наркотиками

0 коментарів 16902 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Робітники міського слідчого ізолятора, в якому перебувають підозрювані у різноманітних злочинах особи, продовжують “поповнювати” своєрідну колекцію чудернацьких пакунків, які періодично прибувають до казенного закладу. Відправники намагаються передати арештантам заборонені речовини і вигадують для цього кожного разу все більш вишукані способи. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Наприклад, двійко днів тому один із арештантів отримав посилку по “Новій пошті” з міста Чорноморськ. Як стало відомо “БІ” з власних джерел, при її перевірці співробітники СІЗО виявили у пакунку речовину, схожу на наркотичну. Найнесподіваніше було те, що “сюрприз” був схований у шматку сала. Отримувач смаколика “з допінгом” при цьому запевняв своїх наглядачів, що й гадки не мав про таємний “подарунок”.

Додамо, що наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 307 ч. 2 ККУ.

Однак на цьому пригоди у СІЗО в Ізмаїлі не закінчуються. Наступного дня після виявлення “кайфового” сала, правоохоронці знову знайшли заборонений для передачі пакунок у посилці вже іншого арештанта. Йому надіслали “подарунок” також за допомогою “Нової пошти”, але вже з Білгород-Дністровського району.

На цей раз наркотичну речовину правоохоронці виявили в одязі, який надіслали утриманцю СІЗО. Напевно, відправники хотіли видати наркотики за засіб для відлякування молі, але, на щастя, їм це не вдалось.

Як і у попередньому випадку, вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч.2 ст. 307 КК України.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x